YOUR CART

Nothing in your cart yet, add something.

Your cart is updating..

Goodnight Renewal Cream

Goodnight Renewal Cream

Restorative anti-aging overnight moisturiser | 50 ml
€45.00
Dream Repair Eye Oil

Dream Repair Eye Oil

Revitalising overnight eye treatment oil | 15 ml
€33.00
Self Tan Elixir 50 ML

Self Tan Elixir

Moisturising facial self-tanning elixir | 50 ml
€45.00
Facial Intensive Hydrating Cream 30 ML

Facial Intensive Hydrating Cream Travel Size

Ultra-hydrating, revitalising facial cream | 30 ml
€29.00
Products ()
...
Discount ()
...
Shipping
Calculated during checkout process
...
VAT ()
...
Total
...
Login bg
We're sorry, but it seems like you are using an outdated browser. To ensure the best experience on our website and to protect your security, we recommend using a modern web browser.
Lactobacillus Ferment Likami

Let's Talk Ingredients - Lactobacillus Ferment

09.10.2023
#ingredients
#probiotics

Wij werken met steeds met krachtige, natuurlijke ingrediënten. Laten we eens kijken naar de werking van elk ingrediënt dat we in onze producten gebruiken.

Voor degenen die houden van een mooie, stralende huid hebben we een interessant ingrediënt voor je, rechtstreeks van Moeder Natuur. Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar dit ingrediënt is een belangrijk onderdeel van onze Bio-Barrier Peeling Exfoliant. Kom meer te weten over deze probiotische stof uit de granaatappel.

IMG 0009


Uit de granaatappel halen we een speciaal ingrediënt dat goed is voor je huid. Laten we eens kijken naar wat dit extract allemaal kan doen.

De Probiotische Kracht van Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract:

  • Probiotisch Krachtpatser: Lactobacillus ferment is in essentie een probiotica. Dit betekent dat het vol zit met levende bacteriën die cruciaal zijn voor het balanceren van het microbioom van de huid. Waarom is dit zo belangrijk? Een gebalanceerd microbioom zorgt voor een gezondere huid, voorkomt puistjes, vermindert gevoeligheid en behoudt een sterke huidbarrière.
  • Granaatappel Goedheid: Afkomstig van de granaatappel zorgt dit fermentextract niet alleen voor een gebalanceerd microbioom, maar profiteert ook van de natuurlijke antioxidanten van de granaatappel. Dit helpt vrije radicalen te bestrijden en houdt je huid fris, jeugdig en stralend.
  • Beschermende Huidbarrière: Gezonde huid werkt als een schild tegen externe stressfactoren, en met Lactobacillus ferment wordt deze natuurlijke barrière versterkt. Dit betekent meer weerstand tegen vervuiling, vuil en andere schadelijke elementen die we dagelijks tegenkomen.
  • Voeding & Hydratatie: Dit extract zorgt er, naast balanceren, voor dat je huid gehydrateerd en gevoed blijft, dankzij de rijke samenstelling van de granaatappel waaruit het is afgeleid. Dit resulteert in een volle, gehydrateerde huid die er net zo goed uitziet als het voelt.
  • Huidvernieuwing: Als een belangrijk onderdeel van onze Bio-Barrier Peeling Exfoliant bevordert dit ingrediënt het zachte exfoliatieproces, wat de celvernieuwing stimuleert. Dit betekent nieuwere, jongere huidcellen aan de oppervlakte, wat resulteert in een helderdere en egalere huidtint.
  • Balans: Het balanceren van het microbioom van de huid gaat niet alleen over het uiterlijk. Een goed gebalanceerd huidmicrobioom vermindert roodheid, ontstekingen en gevoeligheid, zodat je huid optimaal functioneert en comfortabel aanvoelt.

Zin in een huidverzorgingsroutine die balans, gezondheid en helderheid uitstraalt? Ontdek zelf de kracht van Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract met onze Bio-Barrier Peeling Exfoliant. Geloof ons, je huid zal je dankbaar zijn!

Share this story on

Keep on reading

Form bg

Subscribe to our newsletter

and receive 10% discount on your next order.